top of page
Techpartners motto: "Når fart og teknik mødes"

Techpartners har haft fart på siden 2016, hvor Jan Clausen stiftede virksomheden. Gennem de sidste 5 år har Techpartners gået fra at være en enkeltmandsvirksomhed til i dag at beskæftige flere ansatte og har fået en plads i markedet.

Techpartners yder ledelse, teknisk rådgivning og konsulentbistand indenfor idéudvikling, optimering, analyse og eksekvering.

Techpartners vil være samarbejdspartner for de virksomheder, der har behov for rådgivning, sparring og nye input eller, hvor egne kompetencer og ressourcer ikke rækker.

 

Techpartners henvender sig til en bred vifte af virksomheder, som har behov for ekstern bistand, hvad enten der er tale om korte og meget specifikke ydelser eller en samarbejdspartner til længerevarende opgaver. Igennem en altid professionel, troværdig og pålidelig tilgang til opgaven vil vi sikre gensidig tillid.


Techpartners samarbejder med kunden om løsning af opgaven på en innovativ og professionel måde. Vi skaber merværdi for kunden og ønsker at være med i processen fra idé til eksekvering. Hos Techpartners er kundens projekt i gode hænder.

 

bottom of page