Om Techpartners

Techpartners yder rådgivning og konsulentbistand

Techpartners blev i 2016 stiftet af Jan Clausen, der med sine 20 år som ingeniør har opnået stor erfaring indenfor ledelse, projektstyring og produktion.

 

Jan har arbejdet nationalt og internationalt med civile og militære projekter, og har været udstationeret i både Skandinavien og mellemøsten. Ydermere har Jan drevet outsourcing af produktion til lavtlønsområder i Øst- og Sydeuropa.

Med en håndværksmæssig uddannelse som automekaniker, har Jan en god tekniske forståelse og indsigt.

For mere information henvises til Jan Clausen´s profil på Linkedin.

 

Techpartners yder ledelse, teknisk rådgivning og konsulentbistand indenfor idéudvikling, optimering, analyse og eksekvering.

 

Vi vil være samarbejdspartner for de virksomheder, der har behov for rådgivning, sparring og nye input eller, hvor egne kompetencer og ressourcer ikke rækker.

 

Techpartners samarbejder med kunden om løsning af opgaven på en innovativ og professionel måde. Vi skaber merværdi for kunden og ønsker at være med i processen fra idé til eksekvering. Hos Techpartners er kundens projekt i gode hænder.

 

Vi henvender os til en bred vifte af virksomheder som har behov for ekstern bistand, hvad enten der er tale om korte og meget specifikke ydelser eller en samarbejdspartner til længerevarende opgaver. Igennem en altid professionel, troværdig og pålidelig tilgang til opgaven vil vi sikre gensidig tillid.

Vision

Techpartners vision

Techpartners vision er at vokse til en gruppe af specialister der på hver sit felt levere den bedste vare og gør en positiv forskel, der skaber grobund for udvikling og gode resultater for kunden.

Mission

Techpartners mission

Techpartners vil konstant udbygge sine kompetencerne. Det være sig igennem uddannelse og træning, men også gennem et godt netværk af dygtige specialister.

© Techpartners ApS     I   9530 Støvring      I     info@techpartners.dk     I     www.techpartners.dk   I    CVR nr.:37234869    I    Mobil: +45 2814 7979

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook